Метчик М 12 м/р HSS-Co-5

Метчик М 12 м/р HSS-Co-5

Модель: Метчик М 12 м/р HSS-Co-5
Наличие:
2
Цена: 442.80 грн
Описание
Метчик М 12 м/р HSS-Co-5
Тэги: